Васпитачице Установе “Милица Ножица”, Наташа Адамовић и Јелена Јовановић добитнице су Светосавске награде за 2020.годину

Васпитачице су награђене за изузетно залагање у раду са децом и унапређивања квалитета васпитно-образовног рада. Оне заједно креирају подстицајно окружење за целовит развој деце у групи коју воде. Колеге, деца и родитељи уважавају их као професионалце који постижу изузетне резултате из области сарадње са родитељима и локалном заједницом, као и у раду са децом у области драмског стваралаштва и подстицању креативности.

Награда је добијена на основу иницијативе родитеља који су на овај начин васпитачицама показали да се њихова љубав, рад и посвећеност итекако цени. У свом писму Министарству они наводе да су више од три године сведоци различитих активности, које су Наташа и Јелена осмислиле, са малишанима увежбале и спровеле у дело, презентујући свој рад.

Колеге из Установе одушевљено су подржале добијену награду осећајући је као подршку струци и професионалног залагања свих васпитача.