Стручна служба

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 


Обавештење за родитеље – 06.07.2023. год.

Стручни сарадници ПУ „Милица Ножица“ израдили су кратак водич за родитеље чија деца први пут полазе у вртић. Имајући у виду значај транзиције из породице у вртић, осетљивост периода прилагођавања на вртић и различите изазове и за родитеље и за децу, припремили смо најважније информације везане за полазак у вртић са жељом да адаптација буде лака и са што мање стреса.

Припрема за полазак у вртић


Поштовани родитељи,

наша Установа је учесник пројекта „Предшколска онлајн заједница учења – учимо и мењамо праксу“ у оквиру ког радимо на грађењу заједнице у којој сви уче и развијају се.

У оквиру тог пројекта ЦИП-центар је у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и УНИЦЕФ-а  креирао брошуре за родитеље деце предшколског узраста.


Препорука за стимулисање свеобухватног развоја деце – Дефектолошка служба


New Image3New Image New Image2 20160610_120414

Змајеве дечје игре

Предшколска група вртића Звончић са васпитачима Весном Крстић и Аидом Исљами  учествовала је на 59. Змајевим дечјим играма у Новом Саду.   Које су ове године одржане под мотоом „Песма иде кроз цео свет“

У драматизацији је учествовало 14 деце из групе али је на „Игре“ ишла цела предшколска група,  деца су имала прилику да буду део велике манифестације која је традиционално празник културе и уметности за најмлађе.

Васпитачи и деца су припремила драматизацју приче „Цврчак и мрави“ и извели је у вртићу „Звончица“ у Новом Саду 10.06.2016.  Оно што су кроз игру, смех и радост стварали са својим васпитачима показали су својим вршњацима, који су уживали и све то наградили аплаузаима.

Након дружења у вртићу организатори су организовали  шетњу и упознавање Новог Сада.